Átvétel / szállítás

Kedves Vásárlók!

A szabadságaim miatt a közeljövőben az alábbiak szerint tudom teljesíteni a megrendeléseket:

A 11. kerületi címen az átvétel lehetséges időpontjai nyáron: július 16-19./26-29. / augusztus 10-20./24-31.

Az 5. kerületi üzletbe legközelebb július 17-én megyek be, így leghamarabb ekkor lesz lehetőség az átvételre.

Szállítás választása esetén július 16-án fogom tudni feladni a csomagot.

Személyes átvételi lehetőségek:

 • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület

Előre egyeztetett időpontban van lehetőség itt átvenni a megrendelt könyveket.
A helyszínen csak készpénzes fizetési lehetőséget tudok biztosítani.

(NEM ÜZLET, KIZÁRÓLAG ÁTVÉTELI HELYSZÍN!)

 • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (MadeByYou üzlet – 2 percre a Kálvin tértől)

Az üzlet nem az enyém, csupán megállapodtam velük, hogy az általam bevitt könyveket átadják a Vásárlók részére. Ennélfogva itt kizárólag A VÉTELÁR ELŐZETES KIFIZETÉSÉT KÖVETŐEN vehetőek át a könyvek. A fizetés történhet átutalással vagy bankkártyával (Barion egyenleggel).
Legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. munkanapon tudom bevinni a megrendelt könyveket az üzletbe. Minden esetben küldök üzenetet a Vásárlók részére, hogy mikortól mehetnek a termékekért.
Ettől az időponttól kezdve nyitvatartási időben bármikor átvehetőek lesznek.

Nyitva tartás: H: zárva, K-CS: 12-20 óra, P-V: 10-18 óra

(NEM SAJÁT ÜZLET, KIZÁRÓLAG ÁTVÉTELI HELYSZÍN!)

Szállítási módok:

 • MPL Futárszolgálat – házhozszállítás

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 1290 Ft.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 1500 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 300 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 1-4 munkanap

 • Csomagküldő.hu átvevőhely

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 596 Ft. A szállítás ebben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott átvevőhelyre történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 1500 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 300 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor az átvevőhelyen kell kifizetni készpénzzel.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 2-6 munkanap

Átvevőhelyek: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

 • FoxPost csomagautomata

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 790 Ft. A szállítás ebben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott csomagterminálba történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 1500 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 300 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor az automatánál kell kifizetni bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 2-6 munkanap

Csomagautomaták: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

 • MPL csomagautomata

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 790 Ft. A szállítás ebben az esetben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott csomagterminálba történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 1500 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 300 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor az automatánál kell kifizetni bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 1-4 munkanap

Csomagautomaták: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

 • PostaPont

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 1090 Ft. A szállítás ebben az esetben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott PostaPontra (posták, MOL töltőállomások, Coop üzletek) történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 1500 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 300 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor kell kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 1-4 munkanap

PostaPontok: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

 

A Vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei, valamint az át nem vett csomagok szállítási díjai, illetve a visszakézbesítési díj minden esetben a Vásárlót terhelik. Utóbbi az MPL-es szállítási módoknál 900 Ft, FoxPost-os küldés esetén 500 Ft.

 

Fizetési módok:

 • Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre a Kondorosi úti címen van lehetőség (lásd: “Személyes átvételi lehetőségek”)

 • Online bankkártyás vagy Barion egyenleggel történő fizetés

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni az online áruházban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyája, a fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben a Barionos e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.

A bankkártyás fizetésnek nincs díja/felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havidíj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havidíj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Fizetéshez az alábbi kártyákat lehet használni:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártya
 • Visa vagy Electron bankkártya
 • Amex bankkártya

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információkért látogasson el a Barion weboldalára: https://www.barion.com/

 • Banki átutalás

Ebben az esetben a fizetés közvetlenül a saját bankszámlámra történik.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-75486826 (Dr. Erdősi Balázs, Erste Bank)

 • Utánvétel

Utánvétel választása esetén a rendelés végösszegét átvételkor kell kiegyenlíteni. Ez házhozszállítás esetén készpénzzel vagy bankkártyával, míg a csomagautomatás szállítási módok választása esetén kizárólag bankkártyával lehetséges.

Sokféle szállítási mód

596 forinttól

Megújuló árukészlet

Számos újdonság nap mint nap

Gyors lebonyolítás

Akár már aznapi feladás

Biztonságos vásárlás

Barion / MasterCard / Visa / Maestro

Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.