Átvétel / szállítás

Személyes átvételi lehetőségek:

 • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület

Előre egyeztetett időpontban van lehetőség itt átvenni a megrendelt könyveket!
A helyszínen csak készpénzes fizetési lehetőséget tudok biztosítani.

(NEM ÜZLET, KIZÁRÓLAG ÁTVÉTELI HELYSZÍN!)

 • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (MadeByYou üzlet – 2 percre a Kálvin tértől)

Az üzlet nem az enyém, csupán megállapodtam velük, hogy az általam bevitt könyveket átadják a Vásárlók részére. Ennélfogva itt kizárólag A VÉTELÁR ELŐZETES KIFIZETÉSÉT KÖVETŐEN vehetőek át a könyvek. A fizetés történhet átutalással vagy bankkártyával (Barion egyenleggel).
Legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. napon tudom bevinni a megrendelt könyveket az üzletbe. Minden esetben küldök üzenetet a Vásárlók részére, hogy mikortól mehetnek a termékekért.
Ettől az időponttól kezdve nyitvatartási időben bármikor átvehetőek lesznek.

Nyitva tartás: H-P: 13-21 óra, SZ-V: 10-18 óra

(NEM SAJÁT ÜZLET, KIZÁRÓLAG ÁTVÉTELI HELYSZÍN!)

Szállítási módok:

 • MPL Futárszolgálat – házhozszállítás

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 1245 Ft.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 2000 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 400 FtIlyenkor a teljes összeget átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 1-4 munkanap

 • FoxPost – házhozszállítás

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 999 Ft.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 2000 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 290 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 3-6 munkanap

 • FoxPost csomagautomatába

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 699 Ft. A szállítás ebben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott csomagterminálba történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 2000 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 290 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor az automatánál kell kifizetni bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 2-5 munkanap

 • MPL csomagautomatába

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 890 Ft. A szállítás ebben az esetben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott csomagterminálba történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 2000 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 400 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor az automatánál kell kifizetni bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 1-4 munkanap

 • PostaPontra

A szállítás díja az összeg előre utalása, illetve bankkártyás vagy Barion egyenleges fizetés esetén egységesen 1135 Ft. A szállítás ebben az esetben a Vásárló által a “Pénztár” oldalon kiválasztott PostaPontra (posták, MOL töltőállomások, Coop üzletek) történik.

Amennyiben a megrendelni kívánt könyvek ára meghaladja a 2000 forintot, lehetőség van utánvétes fizetésre is, melynek díja további 400 Ft. Ilyenkor a teljes összeget átvételkor kell kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

A szállítás várható időpontja (a rendelés végösszegének beérkezésétől; utánvétes fizetés esetén a rendelés leadásától számítva): 1-4 munkanap

A Vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei, valamint az át nem vett utánvétes csomagok szállítási díjai minden esetben a Vásárlót terhelik (MPL-es szállítási módok esetén ehhez még hozzáadódik a visszakézbesítési díj, ami 970 Ft)!

Fizetési módok:

 • Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre a Kondorosi úti címen van lehetőség (lásd: “Személyes átvételi lehetőségek”)

 • Online bankkártyás vagy Barion egyenleggel történő fizetés

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni az online áruházban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyája, a fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben a Barionos e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.

A bankkártyás fizetésnek nincs díja/felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havidíj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havidíj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Fizetéshez az alábbi kártyákat lehet használni:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártya
 • Visa vagy Electron bankkártya
 • Amex bankkártya

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információkért látogasson el a Barion weboldalára: https://www.barion.com/

 • Banki átutalás

Ebben az esetben a fizetés közvetlenül a saját bankszámlámra történik.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-75486826 (Dr. Erdősi Balázs, Erste Bank)

 • Utánvétel

Utánvétel választása esetén a rendelés végösszegét átvételkor kell kiegyenlíteni. Ez házhozszállítás esetén készpénzzel vagy bankkártyával, míg a csomagautomatás szállítási módok választása esetén kizárólag bankkártyával lehetséges.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím