Kosárba tett termékek:

A KönyvErdőről

Témakörök megjelenítése

Mindenkit szeretettel üdvözlök a KönyvErdő online antikváriumban!

Dr. Erdősi Balázs vagyok, a KönyvErdő online antikvárium alapítója és tulajdonosa.

2015-ben kezdtem el könyveket árulni egyéni vállalkozóként és még ebben az évben létrehoztam a saját honlapomat, ahol használt könyveket lehet vásárolni a lehető legkülönfélébb műfajokban.
A KÖNYV és ezáltal az olvasás egy érték, és bízom benne, hogy az is marad a technológiai fejlődés ellenére. Így nem titkolt célom, hogy segítségemmel az emberek minél többet olvassanak. Ennek érdekében igyekszem a könyvek árát a lehető legkedvezőbben meghatározni és elérhetővé tenni számos ritkaságot is, amiket a boltokban már nem lehet megvásárolni.

Számomra a legfontosabb a Vásárlóim elégedettsége, így minden nap azon dolgozom, hogy az adásvételek a lehető leggördülékenyebbek legyenek. Fontosnak tartom, hogy egy honlap/eladó hiteles és megbízható legyen. Ezt a célt szolgálja többek között, hogy az egyes termékeknél igyekszem minden fontos információt megadni a könyvekről, és eredeti, valóban az adott könyvről készített fényképeket feltölteni, melyeken minden lényeges részlet látszik. Az antikvár könyvek piaca meglehetősen telített, több nagy szereplővel, de remélem, hogy a hozzáállásom, közvetlenségem és elhivatottságom okán van keresnivalóm ezen a területen, illetve tudok olyat nyújtani, amit a nagyobb vállalatok nem.

Referenciaként a következő linkeken megtekinthető az összes vásárlói értékelés, vélemény, amit a Vatera, Facebook és a Google oldalán kaptam: VateraFacebookGoogle

Egy kicsit magamról és arról, hogy miként vágtam bele a könyvkereskedésbe:

Már gyerekként is nagyon szerettem „seftelni” gyakorlatilag mindennel. Ugyanakkor mindig is humán beállítottságú voltam. Emiatt és néhány családi vonatkozás okán az ELTE jogi karán kötöttem ki, amit el is végeztem summa cum laude minősítéssel.
Ezt hallva jogosan szokták tőlem megkérdezni: de akkor hogy jönnek a képbe a könyvek?
Talán elsős lehettem az egyetemen, amikor a szüleimre szállt néhány száz könyv a nagymamám hagyatékából. Nem voltak különösebben értékes kötetetek, így néhány antikvárium megkérdezése után a kidobás szélére sodródtak. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha „megmenteném” és megpróbálnám eladni őket. Ez volt a legelső lépés. Sikerült néhány példányt eladnom (bár mind a mai napig vannak még kötetek a hagyatékból) és egy kis utánajárással jöttek a lehetőségek, amik révén újabb könyvekhez tudtam hozzájutni. Innentől nem volt megállás. A jogot félretéve, az évek során gyakorlatilag a nulláról, szépen lassan építettem fel a vállalkozást, amiben minden feladatot én végzek el. Nincs informatikai háttértudásom, de kellő nyomkodás és utánaolvasás után sikerült megalkotnom a honlapomat, amit folyamatosan igyekszem fejleszteni. Jelenleg nagyjából 4300 darab terméket lehet megvásárolni a weboldalon, de a választék bővítése az egyik folyamatos célkitűzésem.

 

Amennyiben Ön már vásárolt tőlem és elégedett volt az adásvétellel, nagyon hálás leszek, ha ír egy pozitív véleményt a Facebook vagy a Google felületemen.

Jó vásárlást, nézelődést és persze olvasást kívánok, és előre is köszönöm szépen a rendeléseket!

Dr. Erdősi Balázs
KönyvErdő online antikvárium

Sokféle szállítási mód

akár 150 forintért

Megújuló árukészlet

Számos újdonság nap mint nap

Gyors lebonyolítás

Akár aznapi feladás

Biztonságos vásárlás

Barion / MasterCard / Visa / Maestro

Online antikvárium

Kényelmes rendelés otthonából