Mindenkit szeretettel üdvözlök a KönyvErdő online antikváriumban!

Dr. Erdősi Balázs, egyéni vállalkozó vagyok, és antikvár könyvek adásvételével foglalkozom, méghozzá online formában. Bízom abban, hogy a KÖNYV még mindig érték, és az is marad a technológiai fejlődés ellenére. Ennek érdekében a könyveket igyekszem a lehető legjobb áron árulni, és az antikvárium készletét folyamatosan bővíteni. Valamint számos olyan könyvet kínálok eladásra, melyek „ritkaságnak” számítanak, tehát már sehol sem kaphatóak, illetve nehezen beszerezhetőek.

Számomra a legfontosabb a Vásárlóim elégedettsége, így mindent megteszek annak érdekében, hogy az adásvételek a lehető leggördülékenyebbek legyenek. Ezért is hoztam létre ezt a saját honlapot, amely online antikváriumként funkciónál. Fontosnak tartom, hogy egy honlap/eladó hiteles és megbízható legyen. Ezt a célt szolgálja például az, hogy az egyes hirdetéseknél igyekszem minden fontos információt megadni a könyvekről, és eredeti, valóban az adott könyvről készített fényképeket feltölteni, melyeken minden lényeges részlet látszik.

Referenciaként a következő linken megtekinthető az összes vásárlói értékelés, visszajelzés, amit a Vatera oldalán kaptam: www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1252253

Jó vásárlást / nézelődést kívánok, és előre is köszönöm szépen a rendeléseket!

Sokféle szállítási mód

596 forinttól

Megújuló árukészlet

Számos újdonság nap mint nap

Gyors lebonyolítás

Akár már aznapi feladás

Biztonságos vásárlás

Barion / MasterCard / Visa / Maestro

Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.