Al Ehrbar: EVA – Kulcs az értékteremtéshez

Al Ehrbar: EVA – Kulcs az értékteremtéshez

1 490 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Panem Könyvkiadó
A kiadás éve: 2000
Kötéstípus: Kemény kötés
Oldalszám: 272

1 készleten

Gazdasági hozzáadott érték

A ​gazdasági hozzáadott érték – az EVA – mint teljesítménymérce már több mint kétszáz éve része a közgazdászok eszköztárának. Alkalmazása napjainkban mégis világszerte valóságos forradalmat jelent a menedzsment területén.

Ez a vállalatok tényleges profitabilitását mutató mérőszám egyben a vállalati érték és a részvényesi vagyon növelésének stratégiája is. Népszerűségének oka részben az, hogy a hagyományos számviteli információkat olyan gazdasági tényekké alakítja át, amelyeket a nem pénzügyi vezetők is viszonylag könnyen megértenek, s ezáltal gondolkodásmódjuk, magatartásuk, a tulajdonosokhoz való viszonyuk gyökeresen megváltozik. Az EVA-n alapuló vezetési rendszer a mindenki számára hasznot hozó értékteremtése helyezi a hangsúlyt, s ezzel minden eddiginél hatékonyabb kapcsolatot teremt a vezetők, az alkalmazottak és a tulajdonosi akarat között.

Az EVA vezetési rendszert olyan prominens vállalatok is alkalmazzák, mint a Coca-Cola vagy az AT&T, méghozzá elsöprő pénzügyi eredménnyel. Ezek a sikertörténetek világosan mutatják, miért olyan hatásos az EVA-módszer, megtudhatjuk, hogyan mérjük, hogyan növelhetjük az EVA-t, s példákat találunk a valóságban működő ösztönzési rendszerekre is.

A könyv valamennyi gyakorló vezető számára tartogat újdonságokat és kipróbálható ötleteket, függetlenül attól, hogy a gazdaság mely ágazatában, milyen méretű és milyen tulajdonú vállalatnál dolgozik, emellett a vezetői szerepre készülő vagy továbbképzésben részt vevő érdeklődők számára is ajánlható.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 999 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 890 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 699 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím