Almási Miklós: Bevezetés a 21. századba

Almási Miklós: Bevezetés a 21. századba

3 300 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban. Almási Miklós által dedikált példány.
Kiadó: Kalligram
A kiadás éve: 2015
Kötéstípus: Puha kötés
Oldalszám: 324

1 készleten

Dedikált

(Negyvenhat + egy)

Miért ​bevezetés? Miért 21. század? Hisz életünkben minden csak folytatódik, a századvég nem kínai fal, hanem csúszda az elkövetkezőbe. A századok között folyamatos átmenet – ma már csak illúzió: a 21. század mindent felborított, radikálisan új világot hozott. Mindent lecserélt, ami a 20. században otthonos volt: analóg rendszerek helyet jött a digitális korszak, meghitt beszélgetés helyett az okostelefon, barátok helyett „követők” a Twitteren, nemzetállamok helyett a globalizált világ, a viszonylagos béke helyett egyre több és kegyetlenebb háború.
Maradt a művészetek simogató környezete: a zene (otthon, kocsiban, koncerten – akár pop, akár Mozart), az irdalom (azért nemcsak tévézünk), az építészet (ami városunkban körülölel és éltet). De legfőképp az a gondolati kincs, amit az „átkozott 20. század” izzadt ki magából.
Almási Miklós kultúrtörténeti breviáriumában útjelzőként emeli elénk a 20. századból azokat az értékeket, támpontokat, „figyelmeztetőket”, melyek segítenek eligazodni a 21. század brutális vadonában.

Negyvenhat fontos téma, könyv, probléma és egy még fontosabb – a világról, magunkról, tegnapunkról és jövőnkről. Almási Miklós filozófus egy „gyorsolvasó” könyvet kínál, témákból, szerzőkből, melyeket, akiket izgalmasnak – azaz a 21. században is forgathatónak – talál. Zene, kép, szociológia, közgáz, film, bölcsek köve – szinte minden: szerzői verzióban.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 999 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 700 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 599 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím