Bertrand Russell: Önéletrajz

Bertrand Russell: Önéletrajz

1 390 Ft

Állapot: Jó állapotú (szakadozott a borítója)
Kiadó: Európa Könyvkiadó,
A kiadás éve: 1970
Kötéstípus: Vászon, védőborító
Oldalszám: 400

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés

1872-1914

Páratlanul ​gazdag – és hosszú – élet a Bertrand Russelé, aki az idén hunyt el 98 éves korában, és több mint hetven évig egyik legjelentősebb tudósa volt a modern világnak. Ismerjük nagy hatású matematikai, filozófiai, történelmi munkásságát, most megismerkedhetünk az emberrel is, aki szellemi, erkölcsi és érzelmi vívódásokon keresztül e műveket létrehozta. Russel kíméletlen őszinteséggel ír e vívódásokról és gyarlóságairól, hangja néha Rousseau-éra, a Tolsztojéra vagy Dosztojevszkíjére emlékeztet. De végső soron kiküzdötte, ami akart: a liberális angol arisztokrácia jellegzetes képviselőjeként független világnézetet épített fel magának, hogy szabadon dönthessen a vallás és az ismeretelmélet elvont s a háború és béke nagyon is konkrét kérdéseiben.
Azonkívül, hogy mély emberi dokumentum, könyve élvezetes olvasmány is, mert Bertrand Russel jó angol humorral és kitűnő ábrázolókészséggel mutatja be a kort, amelyben élt, s az embereket, akikkel érintkezésbe került: az olyan politikusokat, mint Webbék, az olyan tudósokat, mint Trevelyan, az olyan írókat, mint Joseph Conrad – és az asszonyokat is, akik érzelmi drámáinak főszereplője volt.
Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1310 Ft
FoxPost (3-6 munkanap) – 1299 Ft
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 889 Ft
FoxPost (2-5 munkanap) – 699 Ft
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1090 Ft

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím