Könnyen kivitelezhető receptek – gasztroélmény felsőfokon
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat.
A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat.
Carey Copeling: Szuvidálás könnyedén
Az antikvár könyv adatai:
Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás éve: 2021
Kötéstípus: Puha kötés
Oldalszám: 224
NINCS KÉSZLETEN
Szállítási módok:
- Házhozszállítás (1-5 munkanap) - 1490 Ft | 15000 Ft-tól 890 Ft
- FoxPost automata (2-7 munkanap) - 1190 Ft | 5000 Ft-tól 890 Ft | 15000 Ft-tól 150 Ft
- MPL automata (1-5 munkanap) - 1250 Ft | 5000 Ft-tól 950 Ft | 15000 Ft-tól 350 Ft
- PostaPont (1-5 munkanap) - 1250 Ft | 5000 Ft-tól 950 Ft | 15000 Ft-tól 350 Ft
Az utánvétes fizetés díja minden esetben +450 Ft.
Személyes átvételi lehetőségek:
- 1173, Budapest, Kotász Károly utca 20. - készpénzes fizetési lehetőség
- 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. - kizárólag előzetes fizetést követően
- 1148 Budapest, Örs vezér tere 24. - kizárólag előzetes fizetést követően
- 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. - kizárólag előzetes fizetést követően
Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az átvétel / szállítás menüpont alatt találhat.