Don Winslow: Bobby Z halála és élete

Don Winslow: Bobby Z halála és élete

4 900 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Agave Könyvek
A kiadás éve: 2009
Kötéstípus: Puha kötés
Oldalszám: 226

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés

Amikor a kisstílű bűnöző Tim Kearney elvágja egy Pokol Angyalának a torkát, és cserébe életfogytot kap egy motorosokkal teli börtönben, pontosan tudja, hogy meg vannak számlálva a napjai. Ám a szerencse rámosolyog: egy kábítószer-ellenes ügynök visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. Személyesítse meg a legendás, ámde halott drogcsempészt, Bobby Z-t, hogy ki tudják cserélni őt egy ügynökükre, akit elfogott egy mexikói drogbáró. Kearney tudja, hogy ez jobb a biztos halálnál, és hamarosan a sivatag közepén találja magát egy embercsempész birtokán, ahol nagy meglepetésére találkozik Bobby Z egykori szerelmével és annak fiával. Elsőre olyan, mintha a világ legjobb medencés partiján lenne, de aztán kiderül, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik, így menekülniük kell. Kearney a fiúval vág keresztül a sivatagon, nyomukban vérszomjas cahuilla indiánok, a Pokol Angyalai, a mexikói drogbáró, egy cowboy, a kábítószer-ellenes ügynökség, valamint a Los Angeles-i maffia.

A SZERZŐRŐL:
Don Winslow 1953-ban született New Yorkban. Újságírást és afrikai történelmet tanult a Nebraskai Egyetemen. Egy ideig Afrikában kalandozott, majd hazatért Amerikába. Némi kitérő után egy detektívügynökségnél kezdett el dolgozni, rendszeresen nyomozott New Yorkban, Londonban és Amszterdamban. Később öt éven át szafarikat szervezett. Feleségével is így találkozott, fiuk, Thomas 1989-ben született. Első, igazi áttörést jelentő műve az 1997-ben született Bobby Z halála és élete, amelyet 1999-ben követett a California Fire and Life majd 2005-ben a Drogháború. A 2006-os, The Winter of Frankie Machine című regényéből Michael Mann készít filmet, a címszerepben Robert De Niroval. Legújabb könyve The Dawn Patrol címmel 2008 júniusában látott napvilágot Amerikában. Feleségével és fiával a kaliforniai Dana Pointban és a connecticuti Rivertonban él.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1310 Ft
FoxPost (3-6 munkanap) – 1299 Ft
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 889 Ft
FoxPost (2-5 munkanap) – 699 Ft
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1090 Ft

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím