Lance Armstrong, Sally Jenkins: Bicikli életre-halálra

Lance Armstrong, Sally Jenkins: Bicikli életre-halálra

3 900 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás éve: 2001
Kötéstípus: Kemény kötés
Oldalszám: 280

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés
Kategóriák: ,

Lance Armstrong kerékpárbajnok 1999-ben-es Tour de France-győzelmét “a század sporttörténelmének legemlékezetesebb eseményeként” tartják számon (USA Cycling magazin). 1996-ban létrehozta a Lance Armstrong Alapítványt, mely a rák elleni küzdelmet szolgálja.
Tovább hajtottam felfelé, és a hegy egyre meredekebb lett. Az emelkedő valamit kiváltott belőlem. Ahogy felfelé tekertem, szemem előtt lejátszódott az életem, a gyerekkoromtól az első versenyeken át a betegségemig, és ahogy az megváltoztatott. Talán a felfelé kapaszkodás primitív erőfeszítésétől egyszerre szembe tudtam nézni mindazokkal a kérdésekkel, amelyeket hetek óta halogattam. Rájöttem, hogy ideje abbahagynom a semmittevést. Mozogj, mondtam magamnak. Ahogy tovább mentem felfelé, életem egészét láttam. Felfedeztem a visszatérő motívumokat, a kiváltságokat és életem célját is. Mindössze ennyi volt: hosszú, nehéz küzdelemre rendeltettem. (Részlet a könyvből.)
Ez a könyv egy utazás története, amely baljós kezdetektől diadalon, tragédián, átalakuláson és földöntúli élményeken át vezetett. Lance Armstrong megrázó őszinteséggel vall életéről a kezdeti sikerektől csaknem a halálát okozó rákon, a gyógyuláson, majd az újabb sikereken át a házasságig és apaságig.

Átvétel / szállítás

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím