Pál Endre: Fototechnika

Pál Endre: Fototechnika

1 650 Ft

Állapot: Jó állapotú
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
A kiadás éve: 1999
Kötéstípus: Puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám: 157

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés
Kategória:
A fényképezés – amely kifejezés a fény és a leképezés szavak összevonásából származik – napjainkban szerteágazó, eszköz- és elméletigényes gyakorlat. Nem volt véletlen, hogy a fényképészipar kialakulásának hajnalán e tevékenységet végző műhelyeket fényirdának nevezték. A fényképezés művelői a fotografálásban olyan eszközt “tiszteltek”, amely a látott valóság tökéletes képi másolatát képes pillanatszerűen rögzíteni.

A fényképezés mintegy 180 éves története a műfaj diadalútja. Nemcsak arra kell gondolni, hogy a fényképezés tömegméretűvé vált. A hobbiból és szórakozásból végzett fotózás mellett művészi színvonalra fejlődött, amit számos kiállítás, bemutató rendezése is bizonyít. A fotó az információszerzés, a közlés és a bizonyítás meghatározó tényezőjévé vált, az egyes szaktevékenységek,kutatómunkák nélkülözhetetlen feltételévé alakult. Mindezen túl szinte valamennyi tudományba behatolt, miközben ismeretanyaga maga is egyfajta tudománnyá vált. A fizika, a kémia, a technológiai gyakorlatok speciális területeit hozta létre. A művészetek megismertetésének a fő eszköze lett. Az elektronikát, a videót, a tévét, a számítógépet és a számítástechnikát használja, eszköztárába sorolta. Ez a folyamat természetesen kölcsönhatások érvényesülését feltételezi. Hiszen szinte valamennyi tudomány igénybe veszi a fényképezést és annak a gyakorlati eredményeit.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 1099 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 890 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 799 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím