Pálfalvi Dorottya: A titokzatos ház

Pálfalvi Dorottya: A titokzatos ház

690 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Media Nox Kiadó
A kiadás éve: 2000
Kötéstípus: Kemény kötés
Oldalszám: 86

1 készleten

Kategória:

Gondolt már arra, milyen izgalmas lenne bemenni egy bezárt régi házba? Kukucskált már be homályos ablakokon? Vágyott már rá, hogy dohos pincékben keresgéljen, nyikorgó, a letörés veszélyével kecsegtető grádicson óvakodjon fel egy poros, fénynyalábokkal szabdalt padlásra, hátha rálel valami titokzatos dologra?
Mert minden ház rejt valami titkot, különösen a régi házak. A titokzatos ház is éppen attól titokzatos, hogy réges régóta üresen áll az ódon óvárosban, bezárva, elfeledve, mintha ott se lenne. Pedig ott van már időtlen idők óta. Ez a legöregebb ház az egész utcában. És a legszebb, kopott gipszangyalkáival, málló vakolatával együtt. Legalábbis Réka szerint, aki el nem mulasztja a napot, hogy iskolából hazafele menet rá ne pillantson, vágyódva, hogy megnézhesse egyszer belülről is. S mivel a dolgok, amiket kívánunk előbb-utóbb teljesülnek, Alpakka, a szép szürke kandúr segítségével ő is bejut a házba. Bejutni még csak-csak de ha egyszer bezárul egy kapu az ember mögött, nem biztos, hogy könnyű onnan kijutni. Pláne, ha kíváncsiak vagyunk rá, mi lehet a bezárt szobákban.
Különös és torokszorító izgalmas kalandok kísérik Réka és Alpakka útját, mire pincétől a padlásig bejárják a házat, s nem is jutnak addig tovább, amíg le nem győzik az újabb és újabb eléjük tornyosuló, félelmetes és megoldhatatlannak látszó feladatokat. De mivel szeretettel és hittel minden akadályt el lehet hárítani, így végül ők is sértetlenül kerülnek ki minden kalandból.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 999 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 890 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 699 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím