Pátrovics Péter: Angol tesztkönyv közép- és felsőfokú nyelvvizsgára készülőknek

Pátrovics Péter: Angol tesztkönyv közép- és felsőfokú nyelvvizsgára készülőknek

790 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Anno Kiadó
A kiadás éve: 2005
Kötéstípus: Puha kötés
Oldalszám: 152

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés

Tesztkönyvünk elsősorban azoknak készült, akik angol nyelvből közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgát kívánnak tenni, ugyanakkor mindazokhoz szól, akik a már meglévő nyelvtani/lexikai tudásukat szeretnék ezúton mérni, illetve fejleszteni. A feladatgyűjtemény a négy alapvető nyelvi készség (beszéd, beszédértés, írás, olvasás) közül az utóbbi kettőnek az ellenőrzésére szolgál: feleletválasztós tesztfeladatokat, valamint irányított fogalmazásvázlatokat tartalmaz.
Mivel a középfokú állami nyelvvizsgára valamennyi témát levél formájában kell kifejteni, mi is ezt a mintát választottuk. A hivatalos levél azonban mind megjelenését, mind pedig stílusát tekintve eltér a magánlevéltől. Ez a különbség az oka annak, hogy a jelen munkában mindkét levélminta megtalálható. A nyelvtani (és egyben lexikai) ismeretek mérésére szolgáló feladatok igen sokrétű és változatos gyakorlatokat tartalmaznak. Az angolban középfokon a szenvedő és a műveltető szerkezetek, továbbá az utókérdések képzése és alkalmazni tudása, az igevonzatok és a prepozíciók helyes megválasztása, valamint az igeidők egyeztetési szabályainak az ismerete alapvető követelmény. Felsőfokon viszont a szinonimák és a köznyelvben használatos különböző szófordulatok ismeretét várják el. Ezt mi is mindvégig szem előtt tartottuk, csakúgy, mint azt az elvet, hogy az angol nyelvű anyagban egyaránt előforduljanak a brit angolra és az amerikai angolra jellemző lexikai elemek és szerkezetek…

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 999 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 700 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 599 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím