Paula Horan: Gyógyító kezek II. / Reiki

Paula Horan: Gyógyító kezek II. / Reiki

1 490 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Duna International Kft.
A kiadás éve: 2010
Kötéstípus: Kemény kötés
Oldalszám: 130

1 készleten

Kategória:

Az általam olvasott könyvek közül ez a könyv az, ami a Reiki legmélyebb megértéséről tanúskodik és azt leginkább közérthetővé teszi. Hitem szerint azért van ez így, mert Paula Horan, a pszichológiai tudományok doktora egy jól képzett holisztikus gyógyító nézőpontjából közelíti meg művének tárgyát, olyan személyként, akit mélyen foglalkoztat saját szellemi fejlődése, s aki maga is Reiki-mester. Ez a háttér és tudatszint teszi lehetővé számára azt is, hogy a különböző Reiki-iskolák esetleges ellentmondásain felülemelkedve a Reiki örök érvényű alapelveit dicsőítse.
Miközben a szerző felfedi, milyen módon hat a Reiki az anyagi, a finomszerkezetű és a kauzális testre, az olvasó számára világossá válik, milyen fontosnak tartja a Reiki kapcsolódását a gyógyítás és a spirituális fejlődés minden egyéb formájához. Mindazon tapasztalatok alapján, melyeket holisztikus orvosként, Reiki-mesterként, az Életfa Szeminá-riumok igazgatójaként, az Egyesült Államok első Kundalini-klinikájának egyik vezetőjeként és a „Spiritual Nutrition and the Rain-bow Diet” („Spirituális táplálékaink és a »Szivárványdiéta«”) című könyv szerzőjeként szereztem, szeretném igazolni megállapításainak helyességét. A szerző is osztja azt a könyvemben leírt alapelvet, mely szerint összetevőink egy része szilárdabb energiákból áll, melyeket fizikai testnek szoktunk nevezni, más részét pedig kevésbé tömör energiák alkotják, melyeket finom szerkezetű energiamezőnek (FSZE) neveztem el.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 1099 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 890 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 799 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím