Peter Lance: Hármas ügynök

Peter Lance: Hármas ügynök

1 100 Ft

Állapot: Újszerű
Kiadó: JLX Kiadó
A kiadás éve: 2010
Kötéstípus: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 366

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés

A legendás amerikai hírszerzés – a CIA, az FBI és a többi szervezet – szinte megközelíthetetlen, falai áthatolhatatlanok, szigorúan titkos dokumentumai hozzáférhetetlenek . . . gondolják az egyszerű emberek. Vagy tán tévednek?
Hogy történhetett meg, hogy az egyiptomi hadsereg egykori őrnagya különösebb erőfeszítés nélkül épült be mind az FBI, mind a CIA szervezetébe, kiképzést kaphatott Fort Bragg-ben, a legendás Zöldsapkások táborában, amerikai állampolgárságot kaphatott, és az orruknál fogva vezethette, sőt kijátszhatta egymás ellen a két legnagyobb amerikai hírszerző szervet?
Tehette mindezt, mint Osama bin Laden bizalmasa, az Al-Kaida első számú kémje és aktív harcosa, aki zavartalanul képezhette ki az Amerikában rejtőző „nyugvó” terroristasejt tagjait, veszélyes és körözött terroristák – köztük Ramzi Yousef, Omar Abdel Rahman sejk, al-Zawahiri – beutazását szervezte meg az Egyesült Államokba, akadálytalanul ingázott Amerika és a Közel-Kelet között, aktív szerepet vállalt az Afrikában lévő amerikai nagykövetségek elleni merényletekben.
Ali Mohamed részese volt az Anvar Szadat elleni gyilkos merényletnek és tudott a New York-i Világkereskedelmi Központ ellen tervezett támadásokról is. Egyiptomban halálra ítélték, ám letartóztatása után az amerikai hatóságok mégsem adták ki, sőt elzárták őt a nyilvánosság elől.
Vajon miért? Talán van valami takargatnivalója a patinás hírszerző szervezeteknek? Vagy az igazságszolgáltatás szerveinek . . . netán mindannyiuknak?
Patrick Fitzgerald, chichagoi főügyész hosszú ideig próbálta megakadályozni a könyv amerikai megjelenését, mivel az megírja azokat a mulasztásokat, amelyeket az amerikai intézmények (FBI, CIA..) vagy hanyagságból, vagy ki nem mondott okoknál fogva tett.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1505 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 1299 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 890 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 699 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1320 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím