Utak és démonok

1 290 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban. Több lap felső sarka be van hajtva, illetve ceruzás aláhúzásokkal van tele a kötet.
Kiadó: Kossuth Kiadó
A kiadás éve: 2016
Kötéstípus: Kemény kötés
Oldalszám: 384

1 készleten

HANKISS KÉRDEZ SZILÁGYI ÁKOS, ROMSICS IGNÁC, LENGYEL LÁSZLÓ, KENDE PÉTER, CSÁNYI VILMOS, GOMBÁR CSABA, VÁRHEGYI ÉVA, STANDEISKY ÉVA, NOVA ESZTER, HANKISS ELEMÉR VÁLASZOL

Hankiss Elemér bízott abban, hogy Magyarországon akadnak még olyan emberek, akiket igazán érdekel az emberi élet, sors, lét, történelem, a jó és a rossz kérdésköre.
Különböző élethelyzetű, korú, eltérő életpályákat befutó embereket – Szilágyi Ákost, Romsics Ignácot, Lengyel Lászlót, Kende Pétert, Csányi Vilmost, Gombár Csabát, Várhegyi Évát, Standeisky Évát és Nova Esztert – hívott meg, hogy beszéljenek a magyar történelem, illetve saját életük meghatározó pontjairól. Személyre szólóan tette fel az emberi élet nagy kérdéseit. Esetenként nemcsak egyvalakivel beszélgetett élet- vagy mélyinterjú formájában, gyakran vitára késztette a többieket is.
A villódzó kérdésekre adott válaszokból kirajzolódnak az életpályák a maguk problémáival, továbbá az, hogy a jelenlevők milyen szerepet játszanak a magyar közéletben, kultúrában, tudományban és a magyar társadalom életében.

Személyes átvételi lehetőségek:
  • 1116, Budapest, Kondorosi út 8/B, B épület – készpénzes fizetési lehetőség
  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől) – kizárólag előzetes fizetést követően (legkésőbb a pénz beérkezését követő 5. naptól)
Szállítási módok:
  • Házhozszállítás:
MPL (1-4 munkanap) – 1245 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (3-6 munkanap) – 1099 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • Csomagautomata:
MPL (1-4 munkanap) – 890 Ft (utánvét: +400 Ft)
FoxPost (2-5 munkanap) – 799 Ft (utánvét: +290 Ft)
  • PostaPont (posták, MOL benzinkutak, Coop üzletek):
MPL (1-4 munkanap) – 1135 Ft (utánvét: +400 Ft)

 

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím