Várhegyi Ferenc, Opál Róbert: K-1 A ring királyai

Várhegyi Ferenc, Opál Róbert: K-1 A ring királyai

590 Ft

Állapot: A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Lunarimpex Kiadó
A kiadás éve: 2007
Kötéstípus: Puha kötés
Oldalszám: 288

NINCS KÉSZLETEN

Előjegyzés
Kategória:

„Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.”

Prédikátor könyve

„Érthető, hogy az egyes stílusok képviselői azt hiszik, az ő stílusuk a legjobb és legerősebb. De én tudni akarom, ki közülük a legjobb! Létre kell hozzunk egy ligát, amely a világ legjobb harcosait keresi és állítja ki egymás ellen. Csak így kapunk világos választ erre a kérdésre.”

Isii Kazujosi

A K-1 bajnoki címért a karate, kick-boksz, kempo és más harcművészeti rendszerek legjobbjai versengenek. A végén csak egy maradhat.

A csúcs messze van, csak a legkiválóbbak érhetik el. Ahogy a mesterek felfelé haladnak, nemcsak a fizikai, hanem a lelki, szellemi erejüket is egyre magasabb szintre emelik. Ahogy a legtökéletesebb szamuráj kard, úgy születik meg a K-1 világbajnok is. Tűzben kalapálva, tízezerszer is megedzve.

… Amikor Bob Sapp és Ernsto Hoost belépett a kötelek közé, 74500 néző tombolt a Tokyo Dome-ban.

… 2003-as adatok szerint Sapp csak abban az évben 3 millió dollárt vágott zsebre.

… Pramuk egy eldugott kis faluban edzőtáborozott. Az edzések között az volt a pihenője, hogy eltalpalhatott a falu kútjára vízért, amellyel aztán megfőzhette magának a szerény kis ebédjét.

… „Ekkora ütéseket nem lehet kibírni, amilyeneket Kemayo mégis elviselt valahogy. Hosszú pályafutásom alatt ilyet még nem láttam!”

Katona Attila

…”A K-1 egy vegytiszta dolog. Itt valóban az dönt, hogy ki vagy és mit tudsz.”

Karacs Attila

… Amikor Sapp, fehér köpenyébe burkolózva megállt a bejáratnál, már alig lehetett bírni a szurkolókkal. S mikor a zene ütemére a megfelelő pillanatban ledobva magáról a köpenyt, széttárta karjait és megmutatta izmait, szinte felrobbant a nézőtér. Hátborzongató élmény volt látni, ahogy a fekete óriás megérkezik a küzdőtérre.
Hoost mosolygott, integetett a bevonuláskor, de érződött rajta a feszültség.
Tudta, bármekkora tudása és tapasztalata is van, nagyon nehéz dolga lesz.
A mérkőzés szinte felülmúlhatatlan izgalmakat hozott.
Sapp nekiesett a holland sztárnak, aki rúgásaival és ütéseivel igyekezett magától távol tartani a behemót amerikait. Testen meg is fogta Sappet, de hiába, mert a folytatásban, bár látványosan fáradt, az amerikai továbbra is csak jött előre, és cséphadaróként ütötte Hoostot. Egészen addig, amíg a bíró beszüntette a csatát és kihirdette Sapp győzelmét. Az egykori szteroid-lufi, ügyetlen amerikai futballista megverte a nagy bajnokot!
Ekkor azonban újabb drámai fordulat következett…

Átvétel / szállítás

Az átvétellel és szállítással kapcsolatos részletesebb információkat az „átvétel / szállítás” menüpont alatt találhat.

0
Előjegyzés A rendszer automatikus üzenetet fog küldeni, ha a termék újra megrendelhető lesz.
E-mail cím